Bútor

Bútor Forrás

Egyedi tervezésű, designos kivitelű, minőségi beépített szekrény és konyhabútor elérhető áron Budapesten. A cégünk által készített beépített szekrény a megrendelő igényeinek megfelelően, egyedileg készül el, így más otthonban nem valószínű, hogy talál még egy ugyanolyat.
Elérhetőségek
Email cím: 

Álom Design

Az Álom Design bemutatótermében kizárólag prémium minőségű matrac és ágy található, elérhető áron. Az üzletben kiállított matracokat ki is lehet próbálni, így a fekvésélményt könnyen letesztelheti bárki. A forgalmazott matracmárkák között a Yatsan, Tempur is megtalálható.
Elérhetőségek
Email cím: 

Recoba-ARTS Kft

Kép: 
A Sarokkanapé kanapé sarokgarnitúra változata ami több funkciót lát el, ágynak nyitható sarokkanapéágy amely ágyneműtartóval és rögzített támlával készül. A Sarokgarnitúra külön elemekből elvehető hátpárnával nagy fekvőfelületű ágyat lehet könnyedén működtetni, ágyneműtartó beépítéssel, több méretben és stílusban elkészíthető. A Franciaágy légegészséges legnépszerűbb hálószobabútor, kívánság szerint bármilyen méretre elkészítjük, gerinc és derékvédő modulok elhelyezése minden rugós ágyban, szivacsos franciaágyban rugalmas pur hab fekvő résszel
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06309825779
Email cím: 
Email cím: 

Magyar Bútor Galéria Kft.

Napjainkban egyre többször hallani, hogy vásároljunk magyar terméket. A hazai áruk szerepe egyre inkább előtérbe kerül, ugyanakkor még van mit javítani a tudatosságon. Ehhez természetesen az is szükséges, hogy a fogyasztók ismerjék, felismerjék és keressék az igényes magyar termékeket, vásároljanak a hazai gyártóktól, kereskedőktől, tudják hol lehet megtalálni ezeket. A bútor gyártók tapasztalata, hogy a hazai bútoráruházakban nincs megfelelően prezentálva a hazai bútoripar, a magyar termék.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
+36 1 321 6726
Fax.szám: 
+36 1 321 6726
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
1061 Budapest, Paulay Ede u. 57.

Recoba

Kép: 
Franciaágy, Fotelágy, Sarokgarnitúra, Heverő, Ülőgarnitúra, Szivacs Matrac, Sarokülő, Kanapéágy gyártását vállaljuk egyedi méretekben egyedi ötletek alapján! Rendeljen új sarokgarnitúrát méretre! Franciaágy, Ágyak, Sarokgarnitúra egyedi fiók polc beépítés fali Kárpit!
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06309825779
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
2360 Gyál Rádióleadó u 018/5.

NIFFON Bt.

A NIFFON lakberendezési stúdió egyedi, luxus kristály kilincseket készít svájci és olasz kézművesek remekeivel. A több ezer Swarovski kristály különlegessé teszi a mindennapok névtelen bútorait és nyílászáróit . Kilincsek, fürdőszobai kiegészítők, bútorgombok vibráló fényt és csillogást adnak életünknek. 70 éves kézműves tapasztalat jelenik meg minden kiegészítőben, így értékelve fel környezetünk termékeit.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06 30 60 35850
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
1182 Budapest. Batthyány Lajos u. 155.

Eurobútor

Az Eurobútor Lakberendezési Áruház 130 európai gyártó hivatalos gyári képviselete és bemutató terme Miskolcon. Márkáink közül néhánnyal már találkozhatott a legnagyobb budapesti exkluzív áruházakban. Az üzletünkben megtalálhatja többekközött a következő márkákat is: Andante, ANTILO, IL COMPLEMENTO, LECHUZA, MORA, POLY. Bőr ülőgarnitúrájának élettartamát növelheti bőr ápoló használatával. A bőrtisztító és ápoló együttes használatával, tiszta külsőt és hosszú élettartamot biztosít ülőgarnitúrájának. Matracának tisztaságát megóvhatja matracvédő használatával.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06-46-508-308
Fax.szám: 
06-46-508-309
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
3527 Miskolc, József Attila u.74.

Bútorszivacs

Kép: 
Rendeljen közvetlen a gyártótól minőségi alapanyagokból. Lakberendezés felméréssel Ülőgarnitúra Sarokülőgarnitúra Sarokgarnitúra Nappali Bútorok egyedi méretekben.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
0670-500-2998
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
1183 Rim u 12/a

BERILL ZOO

Minket hivatalosan Berill Belsőépítészeti Kft-nek hívnak, és az Eger melletti Makláron vagyunk. Mi találtuk ki, hogy végre minden gyereknek olyan bútora legyen, amilyet akar, nem pedig olyan, amilyet a felnőttek akarnak. Ha pókos, akkor pókos, ha pedig zsiráfos, akkor legyen olyan hosszú annak a nyaka, hogy fel se érjem, csak székre állva. Nekünk vannak barátaink, akik csudajól rajzolnak, mi pedig ezekből elkészítjük mindenféle digitális gépezetekkel a Te bútorodat.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
36/557-070
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
3397 Maklár, Kertész u. 21

Innoshop Design Lakberendezés

Kép: 
Innoshop – kanapéágyak, ülőgarnitúrák bútorok és lakberendezési kiegészítők a design szerelmeseinek. Az Innoshop design bútor és design kiegészítő üzlet Budapest belvárosában, a Kecskeméti utcában. Az egyedülálló stílusú bútorkínálat alappillérét a világszerte ismert dán INNOVATION cég kanapéi, ágyai és ülőgarnitúrái alkotják. A kanapéágyakhoz „tervezd magad!” rendszerben a vásárló választhatja ki a keretet, matracot és huzatot – szinte korlátlan variációs lehetőséget biztosítva ezzel az egyedi bútordarab kialakításához.
Elérhetőségek
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
1056 Budapest, Kecskeméti utca 8.
Tartalom átvétel