Építőipar

Fa nyílászárók - Hirmann-Fa Kft

Kép: 
Fa nyílászárók gyártása, beépítése Hirmann-Fa Kft. Minőségi munkánk ismérve, hogy a kötelező 5 év garanciális időn felül, különdíjazás ellenében plusz tíz év garanciát vállalunk fa nyílászáróinkra, így az Ön termékére akár 15 év garanciális idő is lehet. A www.hirmann-fa.hu weboldalon találja ajánlatkérő űrlapunkat, melynek elküldésével tudunk nyílászáró árakat küldeni az Ön részére. Mint oldalunkon is olvashatja az sem jelent akadályt, ha szívesebben küldene emailt az info@hirmann-fa.hu címre, vagy akár smst, és kérheti ingyenes visszahívásunkat.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
+36 70 940 5615
Fax.szám: 
+36 79 472 328
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
6521 Vaskút, Dózsa György u. 13.

Ács Pest Megye

Az ÁcsMesterGerenda kft. pest megye egyik vezető tetőfedő vállalkozása, melynél nem csak családi ház referenciák vannak, hanem rendszeresen jelen van társasházak tetőfelújításainak kivitelezésében. A cég számos kiegészítő szolgáltatást is ellát, mint a lépcsőzsaluzás, vagy a kisebb bádogos munkák. Vezetője több, mint 20 éves szakmai tapasztalatával a maii napig személyesen veszi fel az új megbízásokat és ad ajánlatot.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06 20 314 84 54
Email cím: 

Épületgépészet Budapest

Épületgépészet sok éves tapasztalattal Budapesten és környékén. Az épületgépészeti munkák minden válfajával foglalkozunk. Vízvezeték szerelő, gázszerelő és fűtésszerelő munkatársaink mindegyike profi szakember, aki igényes a munkájára.
Elérhetőségek
Email cím: 

Szobafestés Budapesten

Közel 20 éve dolgozok építőipari területen, amelynek során nagy tapasztalatra és gyakorlatra tettem szert szobafestés, gipszkartonozás, álmennyezet készítés és tapétázás terén. Munkámat mindig a precizitás és megbízhatóság jegyében végzem, mivel az a célom, hogy a megrendelőim még évek múlva is örömüket leljék az általam elkészített munkában. Első sorban Budapesten vállalok munkát.

Elérhetőségek
Email cím: 

Ács/dc Kft.

Kép: 
Cégünk piacvezetőként ismert Budapesten és a főváros környékén, hiszen elsők között volt jelen a társasházak és a műemlék épületek tetőfelújításának komplex kivitelezőjeként abban, hogy a munkafelvételtől a törmelékelszállításig, a papírmunkákon át mindennel a megbízó rendelkezésére áll.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06209527764
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
2534 Tát, Kálmán Imre utca 11.

Dalos Tüzép építőanyag kereskedés

Kép: 
Építőanyag kereskedés telepünkön jó minőségű építőanyagok széles választéka várja az építkezőket és a kivitelezőket. Tizenöt építőanyag csoportunkban szinte minden építőanyagot megtalál kedvező áron, szaktanácsadással és országos házhozszállítással. A forgalmazott és raktáron tartott építőanyagok köre minden igényét kielégíti, amire épülő háza alapozásához, szerkezetéhez, tetőszerkezetéhez, felújításához szükséges lehet.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06(26)375-171
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
2081. Piliscsaba, Új u. 21.

Berendkert Kertépítő Vállalat

Több féle öntözőt is megtalálhat a Berendkert' kínálatában, amennyiben nincs konkrét elképzelése arról, hogy milyen öntözőre lehet szüksége, mi segítünk megtalálni az Ön és kertje számára a legideálisabb megoldást. A honlapon körbe is tud nézni az öntözőrendszerek között.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06 (20) 9333-671
Fax.szám: 
06 (27) 330-152
Email cím: 
Email cím: 

Keverőfejes, kétkaros, termosztátos csaptelep akciós áron!

Mára a praktikusságon kívül ügyelni kell a csaptelep kinézetére és típusára is, mivel annak külseje nagyban hozzájárul a fürdőszoba esztétikájához. Legkedveltebb a keverőfejes csaptelep, mely könnyen kezelhető, gyorsabban be lehet állítani a hőmérsékletet, így időt és pénzt spórolhatunk vele. Nosztalgikus hangulathoz a kétkaros csaptelep ajánlott, melyen két külön karon lehet beállítani a hideg és meleg víz kombinációját. A legbiztonságosabb (és sajnos legdrágább) a termosztátos csaptelep.
Elérhetőségek
Email cím: 

Rikk-szaki faházalapozás!

Kép: 
Mint minden építményt, a faházat is csak megfelelő alapra lehet biztonságosan felépíteni, alapok közül egyik legmegfelelőbb alap a betonalap. Megfelelő alapozás nélkül, a faház követni fogja a talaj dőlését, elkezd idővel süppedni, és tekeredni fog. Ha eltekeredik, vetemedik, akkor a nyílászárók nem fognak megfelelően, vagy egyáltalán záródni. Ezért fontos, hogy milyen alapra építjük a kerti faházunkat szerszámtárolónkat.Egy jó vasbeton lemezalapon az Ön szerszámtárolója, faháza, sok évvel tartósabb lesz. Mindig csak egy telefonhívásra vagyok Öntől!
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06-20/915-8893
Email cím: 
Cím: 
Budapest Faházalapozás

ASM Security Kft

Kép: 
Az ASM Security Kft. a hazai piac meghatározó biztonságtechnikai szereplője és mára már elmondható, hogy komoly nemzetközi kapcsolatrendszerrel is rendelkezik. A cégcsoport legfrissebb alapítású tagja, az ASM Hong-Kong Co. Ltd.-én keresztül immár saját gyártású, kiváló ár-érték arányú megfigyelő kamerákat, digitális videó rögzítőket, beléptető rendszereket (is) forgalmaz több száz viszonteladóból és telepítőből álló hálózatán keresztül. A cég biztonságtechnikai termékek, rendszerek belkereskedelmével, exportjával – importjával és karbantartásával foglalkozik. Az ASM Security Kft.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
0656/510-740
Fax.szám: 
0656/510-741
Email cím: 
Cím: 
Szolnok, 5002, Hrsz.: 0149/58
Tartalom átvétel