Egészség - Szépségápolás

Hársfa Masszázs

A Hársfa Masszázs oldalán számos kezelés megismerhető. A cég saját oldalán mutatja be az adott kezelések és masszázstípusok előnyeit és hátrányait. Időpont kérésünket azonnal feldolgozzák, és igényes szalonjukban kellemes környezetben élvezhetjük a masszázsok jótékony hatásait.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
+36/30-483-6263
Email cím: 
Cím: 
1074, Budapest, Hársfa u. 31.

Kristálykert Holisztikus Jóllét Központ

Kép: 
A Kristálykert Holisztikus Jóllét Központ célja a betegségek, megoldásra váró kérdések lelki síkon történő megközelítése. Szolgáltatásaink kiterjednek a gyermekvállalás témakörére, mely magában foglalja a gyermektervezés, meddőség kezelés témakörét. Feltárjuk azokat a lelki eredetű blokkokat, melyek a meddőség kialakulásához vezettek. Ezek feloldása után lehetőség nyílik a terhesség bekövetkezésére. A terhesség alatt, vagy akár előtte is az anya magzat kommunikáció lehetővé teszi, hogy babánkról konkrét ismeretek birtokába jussunk már a szülés előtt.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
+36 30 842 7998
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
1086 Budapest Bauer Sándor utca 10.

Vitamin ABC

A felfázás egy olyan kellemetlen dolog, ami sokakat érint és igen kellemetlen. A közhiedelemmel ellentétben nem csak a nők körében elterjedt. Azonban szerencsére van lehetőség a kezelésre és megelőzésre egyaránt. Remek étrendkiegészítő vitaminjaink, gyógykészítményeink segítséget nyújthatnak ebben Önnek. Rendelésre és fizikai boltunkban lévő vásárlásra egyaránt lehetőség van. Jó egészséget Önnek!
Elérhetőségek
Email cím: 

Karvázy Optika

A Karvázy Optika mindenféle látszerészeti szolgáltatással foglalkozik, a szemvizsgálattól a kontaktlencse forgalmazásig. Természetesen remek szemüvegek, szemüveglencsék, szemüvegkeretek is szerepelnek kínálatukban.
Elérhetőségek
Email cím: 
Cím: 
1214 Bp. Erdősor u. 33/A

Dr. Pozsonyi Zoltán kardiológus, belgyógyász budapesti rendelője

Dr Pozsonyi Zoltán magánrendelésén fogadja a szívbetegeket. Ha szívbetegségre utaló panasza, tünete van kardiológiai kivizsgálásra lehet szüksége. Terhelésre jelentkező mellkasi fájdalom, fulladás, eszméletvesztés, lábdagadás, alacsony terhelhetőség, szívritmuszavar, magasvérnyomás kardiológiai vizsgálatokat tesz szükségessé. A legtöbb szívbetegség fennállása szintén kardiológiai követést, gondozást igényel. Kardiológiai szűrővizsgálatok a korai diagnosis, a panaszokat még nem okozó szívbetegségek felismerésére, ezek kialakulásának megelőzésére érdemes végezni.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
+36 80 758 5254
Email cím: 
Cím: 
Budapest, 1117 Nádorliget utca 31

Bőrgyógyászat - Székesfehérvár

Kép: 
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06-70/597-8111
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
Székesfehérvár, Mátyás Király körút 11/b

Mosószóda

Figyelmeztetések mosószóda használatához:

Elérhetőségek
Email cím: 
Email cím: 

Máriatövissel a máj betegségei ellen!

Évezredekkel ezelőtt, már az ókorban felfedezték a máriatövis gyógyhatásait és előszeretettel használták a különböző betegségek gyógyítására. Napjainkban pedig már több mit 300 kutatást végeztek a e gyógynövény jótékony hatásairól, de főként a májvédő hatása ismert. A növény három májvédő vegyületet tartalmaz, ezek együttesen fejtik ki hatásukat. A máriatövis megakadályozza a májban termelődő, s a méregtelenítő folyamathoz nélkülözhetetlen aminosavszerű vegyület, a glutation kiürülését.
Elérhetőségek
Email cím: 

Méregtelenítés

Mai rohanó világunkban a testünkre szinte nem is figyelünk. Mikor már megvan a baj rá kell ébrednünk, hogy a hagyományos orvoslás nem mindig kielégítő. Ma egyre többen fordulnak a különböző természetes, tradicionális orvoslási módszerek felé. Amennyiben szeretne összhangba kerülni testével, szeretné problémáit egy tapasztalt csontkovácsra,természetgyógyászra bízni, forduljon bizalommal Kelemen Istvánhoz, aki természetgyógyász. Nagy szakmai tapasztalattal és széleskörű szolgáltatásokkal várja Önt, mint például életmód tanácsadás, csontkovácsolás, méregtelenítés, lakáskimérés.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
+36-70-38-22-979
Email cím: 
Email cím: 

Mikroezüst Kft.

Ezüst kolloid, réz kolloid és mosódió értékesítés kedvező áron. A cég termékei a minőséget és az elérhető árat ötvözik.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06-20-407-20-55
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
2143 Kistarcsa Bagolyvár u 5.
Tartalom átvétel