Pest

Aquapol Szigetelés

Kép: 
Aquapol Szigetelés: Vizes Fal Nedves Salétromos Talajvizes Penészes Épület Pince Több Fajta Szigetelése Falszárítása Bontás Nélkül Roncsolás Mentesen Is 20 év Garanciával BUDAPEST MINDEN KERÜLETÉBEN AZ ORSZÁG MINDEN TELEPÜLÉSÉN A DUNAKANYAR A BALATON A VELENCEI TÓ MELLETTI TELEPÜLÉSEKEN Budapest Szentendre Pilisvörösvár Budakeszi Budaörs Érd Vác Dunakeszi Göd Gödöllő Gyál Monor Mogyoród Pomáz Pécel Üröm Isaszeg Szigethalom Kiskunlacháza Ráckeve Dabas Nagykáta Cegléd Nagykőrös Abony aquapol szigetelés falszárítás: - lemez beütés, besajtolás acéllemezzel - injektálás magas nyomással -
Elérhetőségek
Telefonszám: 
30/398-7325
Email cím: 
Cím: 
Aquapol Szigetelés BUDAPEST MINDEN KERÜLETÉBEN AZ ORSZÁG MINDEN TELEPÜLÉSÉN A DUNAKANYAR A BALATON A VELENCEI TÓ MELLETTI TELEPÜLÉSEKEN

Ács Pest Megye

Az ÁcsMesterGerenda kft. pest megye egyik vezető tetőfedő vállalkozása, melynél nem csak családi ház referenciák vannak, hanem rendszeresen jelen van társasházak tetőfelújításainak kivitelezésében. A cég számos kiegészítő szolgáltatást is ellát, mint a lépcsőzsaluzás, vagy a kisebb bádogos munkák. Vezetője több, mint 20 éves szakmai tapasztalatával a maii napig személyesen veszi fel az új megbízásokat és ad ajánlatot.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06 20 314 84 54
Email cím: 

Azzurro tetőbox

Az Azzurro tetőbox magyar fejlesztésű, minőségi autófelszerelés, amely az időtállóságával, strapabíróságával hosszú távon jó befektetés azoknak, akiknek a csomagjaik már nem férnek el az autó csomagterében. Áramvonalas és modern designjának köszönhetően pedig nem csak praktikus, de szép kiegészítője is az autónak.
Elérhetőségek
Email cím: 
Email cím: 

CMO 69 Kft - bérautó

Kép: 
Személygépjármű, kisteherautó bérlés, kisbusz bérbeadás, utánfutó kölcsönzés Budapesti autókölcsönző telepünkön. Számos indoka lehet valakinek arra, hogy az autókölcsönzés mellett dönt. Bérautó kínálatunk az igények sokszínűségéhez igazodva igyekszik kielégíteni azokat. Az autóbérlés, mint lehetőség szóba jöhet akkor, amikor a saját jármű meghibásodott, vagy például a kisteherautó bérlés akkor, amikor nagyobb tárgyakat, bútorokat kíván szállítani. Weboldalunkon, www.cmoautoberles.hu megtekintheti a gépkocsi bérlés feltételeit, autóbérlés árakat.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
+36 70 294 7373
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
1151 Budapest Külső Régi Fóti út Szántóföld út sarok

IBF Master Center - hatósági képzés

Kép: 
Az IBF Master Center Kft. a pénzügyi hatósági képzések területén kívánja segíteni a vállaltokat, egyének, hogy versenyképességük megőrzésével minél jobb piaci pozíció érjenek el. A piac minden szegmensében kiélezett a versenyhelyzet, és nincs ez másképpen a biztosítás közvetítői szakterületen sem. A versenyképesség megalapozásához, és megőrzéséhez nélkülözhetetlen a folyamatos képzés, önképzés. Hatósági képzés, és hatósági vizsga várja Önt az IBF Master Center Kft.-nél szakképzett oktatói gárdával, akik segítenek e cél elérésében.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
+36 20 570 5355
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
1134 Budapest Váci út 37.

Victory Hangszerüzlet

Kép: 
A Victory Hangszerüzlet a Mamut II mögött található, a Millenáris Park bejáratával szemben. Hangszerüzletünk választékában minden a könnyűzenében használt hangszer és kiegészítő megtalálható. A kiválasztott hangszer kipróbálásához igénybe veheti próbaszobánkat, így nem csak ismertető, és hasonló hangszer ismerete nyújt választási alapot, hanem módja van kipróbálni azt a hangszert, melyet sajátjának szeretne tudni. Hangszerüzletünkben szakképzett eladók segítik a választásban, és a kiegészítők kiválasztásában.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
+36 1 315 2727
Email cím: 
Cím: 
1024 Budapest Fény utca 15

Alumínium redőny

Kép: 
A Profirolladen a Kondor Redőny dinasztia napellenzőkkel és redőnyökkel foglalkozó ága. A cég több mint 100 éve már, hogy elindította hazai tevékenységét az árnyékolástechnikában. Napellenzőit az Umbroll minőségi anyagaiból gyártja és a saját fejlesztésű Kondor redőnymotorjaival szereli fel. Így éri el a minőségi anyag, és eszköz pontos és nívós összhangjával a kiváló Kondor színvonalat.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06209388366
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
1149 Budapest, Egressy út 23-25.

Wirax-Hungária Kft.

Kép: 
WIRAX-HUNGÁRIA KFT. Cégünk Új és Használt mezőgazdasági gépek forgalmazásával, értékesítésével foglalkozik kiskereskedelmi szinten. Kínálatunkban a mezőgazdaságban használt gépek nagy választéka megtalálható és ezen gépekhez teljes körű alkatrészellátást tudunk biztosítani.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
0630 877 8148
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
2351 Alsónémedi Déli Iparterület

Boda József

Kép: 
Medence tisztítás, medence karbantartás Szentendre és környékén. Külső és belső medencék klóros vagy sós vegyszerezése, karbantartása, vegyszerek beszerzésével, helyes adagolással. Vízminőség rendszeres ellenőrzése fotométeres műszerrel, pH, szabad és össz klór-koncentráció beállítása az optimális legalacsonyabb szintre. Tavaszi medence takarítás, fertőtlenítés a medence üzembe helyezése. Őszi leállítás, medence téliesítése, csőhálózatok, szűrők víztelenítése.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
+36-30-225-5128
Email cím: 

Berendkert Kertépítő Vállalat

Több féle öntözőt is megtalálhat a Berendkert' kínálatában, amennyiben nincs konkrét elképzelése arról, hogy milyen öntözőre lehet szüksége, mi segítünk megtalálni az Ön és kertje számára a legideálisabb megoldást. A honlapon körbe is tud nézni az öntözőrendszerek között.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06 (20) 9333-671
Fax.szám: 
06 (27) 330-152
Email cím: 
Email cím: 
Tartalom átvétel