Turisztikai ajánlat

Bakonyi Sárgarigó vendégház

Kép: 
Különálló otthonos vendégházunkba sok szeretettel várjuk Önt, családját és barátait. Az év bármely szakában különleges élményt nyújt a bakonybéli erdő és a bakonybéli emberek vendégszeretete. További részletekért kérjük tekintse meg weboldalunkat.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06-88/461-290
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
8427, Bakonybél, Kossuth utca 2

Mátra szállás, Mókus Vendégház

Kép: 
A Felső-Mátra szívében várja Önt Mátraszentimre-Bagolyirtás, az ország legmagasabban fekvő települése. A szállás egész évben nyitva áll a pihenésre és kikapcsolódásra vágyók számára. Várja Önt a Mátra! Látogassa meg honlapunkat a www.bagolyirtas.hu címen!
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06-30/737-87-30
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
3235 Bagolyirtás, Galagonya u. 30.

Kiskunsági Hagyományőrző, Kézműves és Turisztikai Egyesület

Egyesületünk 2001-ben alakult hagyománytisztelő és művelő emberekből, akik addig is szívvel -lélekkel dolgoztak csak szerettek volna közösséghez tartozni. Tagságunk kézművesekből, magángyűjtőkből, turisztikával foglalkozókkal és hagyományőrző gazdákból áll. Sikerült is a megalakulás után hamarosan olyan programokba bekapcsolódni, amelyek segítették az előrehaladást, kapcsolatépítést.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
+36203862522
Email cím: 
Cím: 
6041 Kerekegyháza, Kunpuszta 81.

http://www.citytransfer.hu

Kép: 
Our company deals personal transportation specialized in transporting with minivans in different categories.from minibuses for 7 passengers to midibuses up to 21 passengers. our main activity is the airport shuttle at home and abroad as well.(budapest airport transfer, terminal 2/a, 2/b austria: schwechat, slovakia:bratislava, czech republic: prague
Elérhetőségek
Telefonszám: 
70 308 4414
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
http://www.citytransfer.hu

Aggteleki Nemzeti Park - látnivalók, programok

Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság - Természetvédelem - Barlang túrák -Turisztika - Védett természeti területek • Oktatás, bemutatás - Erdei iskola - Környezeti nevelés - Szállás - Lovaglás -Táborok
Elérhetőségek
Email cím: 

Balaton-felvidéki Nemzeti Park

Az 1997-ben megalakult nemzeti park területe (56.997 hektár) hat korábbi tájvédelmi körzetből tevődik össze. Életrehívásával megvalósult a magyar természetvédelem régi álma: a sokáig egymástól külön álló védett területek összekapcsolásával létrejött a Balaton-felvidék összefüggő területére kiterjedő védett ökológiai rendszer. Tájegységei közül a Kis-Balatont a vizes élőhelyek nemzetközi védelmét szolgáló Ramsari Egyezmény is óvja. A Tihanyi-félsziget - kiemelkedő geológiai értékei és a területen zajló természetvédelmi munka elismeréseként - 2003-ban Európa Diplomás területté vált.
Elérhetőségek
Email cím: 

Zempléni Fesztivál 2009

A Zempléni Fesztivál a térség kiemelkedő programsorozatainak, igényes zenei élményeinek a fesztiválja. A 2009-es Zempléni Fesztivál programjai, helyszínei, jegyrendelés.
Elérhetőségek
Email cím: 

Via Sancti Martini - Szent Márton Kulturális Útvonal, Szent Márton Látogatóközpont

Az Európa Tanács 2005-ben a Szom¬bathelytől Toursig vezető útvonalat Európai Kulturális Útvonallá nyilvá¬nította, hogy Európa legnépszerűbb szentjének, Szent Mártonnak életét és kultuszának kiemelkedő emlékeit bemutassa. A Szent Márton Európai Kulturális Útvonal összekapcsolja azokat a településeket, ahol Szent Márton járt és ahol az ő tiszteletét különösen is ápolják. Szombathelyről, Márton püspök szülővárosából a zarándokút 100 kilométeres szakasz után Kercaszomornál illetve Domonkos-fánál éri el a szlovén határt.
Elérhetőségek
Email cím: 

Kinizsi Vár - Nagyvázsony

A Kinizsi Vár március 15-től október végéig látogatható. Elő és utószezonban: 10-17 óráig - HÉTFŐ szünnap Főszezonban: minden nap 9-18 óráig /június – augusztus/ http://www.kinizsivar.hu/ turistaszallo@nagyvazsony.hu Várjátékok, történelmi panoptikum, katona kiállítás, vármúzeum, kőtár Várjátékok Főszezonban, július 1-től augusztus 20-ig minden nap 11 és 15 órai kezdettel, közel egy órás szórakoztató műsor.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
+36/88/264-786
Fax.szám: 
+36/88/515-212
Email cím: 
Cím: 
8291 Nagyvázsony, Vár u. 9.

Felső-magyarországi Várak Egyesülete

A Felső-magyarországi Várak Egyesülete a tagvárakkal működteti az Északi Várak Útján elnevezésű kulturális útvonalat. Célunk a várak megőrzésének, szakszerű helyreállításának, működtetésének, fenntartásának, fejlesztésének elősegítése, közös turisztikai és marketingtevékenység, a hasznosítás (kiállítások, programszervezések stb.) szakmai támogatása, valamint részvétel a várakkal kapcsolatos tudományos kutatásokban.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
47-540-047
Email cím: 
Email cím: 
Tartalom átvétel