Rendezvényszervezés

Vattacukorextra

Kép: 
Édes Mámor, Vattacukorextra. Minőségi, megbízható szolgáltatásainkkal, korrekt, kulturált megjelenésünkkel, mellyel alkalmazkodunk a rendezvények stílusához, mi is hozzájárulhatunk, hogy szeretteiknek, gyermekeiknek, vendégeiknek szerezzenek néhány édes pillanatot.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
204660958
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
Budapest, Szegedi u.10.

All-In Service Kft.

Kép: 
Az All-In-Service Kft. csapata 2001 óta látja el különböző rendezvények technikai hátterének biztosítását színpadtechnikával, hangosítással, vizuáltechnikával. Ezen kívül profi lemezlovasaival és karaoke szolgáltatásával magas színvonalon szórakoztatja közönségét. Az összes rendezvénytípusnál magas színvonalú tapasztalattal rendelkezünk! - Céges rendezvények - Esküvők, lagzik - Bulik, party-k, bálok - Divatbemutatók, Kiállítások - Fesztiválok, Koncertek - Konferenciák, sajtótájékoztatók - Roadshowk Tekintse meg referenciáinkat!
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06302003016
Email cím: 

Kiállítások

A rendezvényszervezésben cégünket a fiatalos dinamizmus teszi kimagaslóvá. Nemzetközi szakmai kiállítások teljes körű szervezése, céges rendezvények, protokoll rendezvények, konferenciák maximális kiszolgálása.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06 1/467-0356
Email cím: 
Email cím: 

Zempléni Fesztivál 2009

A Zempléni Fesztivál a térség kiemelkedő programsorozatainak, igényes zenei élményeinek a fesztiválja. A 2009-es Zempléni Fesztivál programjai, helyszínei, jegyrendelés.
Elérhetőségek
Email cím: 

Haj-cica Agency Bt.

A "Hajcica-Agency" áll az Ön rendelkezésére csinos hölgyekkel és urakkal egyetemben, táncos-, erotikus show műsorok előadásban, hostess- illetve host szolgáltatással. Egyedi elképzeléseit, terveit bátran vigye bele, ne féljen elmondani nekünk, a nálunk dolgozó lányok, fiúk várják szeretettel! Nagy hangsúlyt fektetünk a kultúrált körülményekre, a diszkrécióra, a minőségre, és nem utolsó sorban a pontosságra és a megbízhatóságra!Táncos, modell, hostess hölgyeinket, illetve a chippendale fiúkat, host srácokat megbeszélés után bárhová elszállítjuk az ország egész területén! Fő mottó

MOBIL-TECH Rendezvényszervezés

Kép: 
Hang- Fény- és Vizuáltechnikai szolgáltatásainkkal megteremtjük a kellemes hangulatot, és a nyugodt, önfeledt szórakozás lehetőségét, legyen szó fellépésekről, bulikról, céges rendezvényekről, partikról, legény- és leánybúcsúkról vagy akár esküvőkről. Karaoke, Lézer Show, VideoDJ szolgáltatás! Látogasson el weboldalunkra.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06-20-209-9305
Email cím: 
Cím: 
1211 Budapest Ady E. út 3.

Cyrusz Rádió

Kép: 
Cyrusz Rádió Csak non-stop zenne ! dj-k Dj Raul, Dj Sfx, dj Andor, Dj anett, Dj Amigó.
Elérhetőségek
Email cím: 

Timara Programszervező Iroda

Több mint 400 előadó playback, koncert és műsorszervezése egyhelyen! Humoristák, gyerekműsorok, mulatós előadók, pop fellépők, énekesek, együttesek. Előadók közvetítése, műsorszervezés, programszervezés, rendezvényszervezés. Önnek miben segíthetünk? Használja ki a közel 15 év alatt a rendezvényszervezésben és több mint 10 éves előadók, fellépők rendezvényre való kiközvetítésében megszerzett tapasztalatainkat. Az elmúlt évek során számtalan szervező kollegának, cégnek és Önkormányzatnak nyújtottunk segítséget a rendezvényeik megvalósításában, azok színvonalas és szórakoztató lebonyolításában.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06-70-513-5026
Fax.szám: 
06-42-800-539
Email cím: 
Email cím: 
Tartalom átvétel