Fényképész-fotókidolgozás

Civertan Grafikai Stúdió

A Civertan Stúdió közel 10 éve foglalkozik légifelvételek készítésével. A felvételeket helikopterből vagy repülővel, tapasztalt pilóták segítségével, professzionális kamerákkal készítjük. Kisebb, városon kívüli területekről robothelikopterből való légifotózást is vállalunk. Nagy felbontású képeinket archívumba gyűjtöttük össze, ahol már több százezer légifelvétel, légifotó található hazánkról.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06 1 332 3261
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
1064 Budapest, Izabella utca 69. fsz. 2.

Bodai-esküvői fotó

Kép: 
Igényes fotók az esküvőről, megfizethető árakon! Az emlékek néhány év alatt elhalványulnak, ami örökké megmarad: az esküvői fotósorozat Emlékezetes képeket készítek az ifjú párról. Fotózok a polgári esküvőn. Megörökítem a templomi esküvő minden pillanatát. Maradandó fotókat készítek a vacsoráról, lakodalomról. Nézd meg a weblapomat, a galériákat, a szolgáltatásokat, az árakat, és ha mindent összhangban találsz elképzeléseddel, bízd rám életed egyik legszebb napjának megörökítését
Elérhetőségek
Telefonszám: 
0620-9441144
Email cím: 

Légifotózás, légifotók, air-robot technika

Közel tíz éve készítünk légifelvételeket Magyarország és a Kárpát-medence felett repülve. 100. 000 légifotót digitális technikával, repülőgépen, illetve helikopterben repülve fotografáltunk. Legújabb eszközünk egy földről irányítható, fényképezőgéppel ellátott robothelikopter, melynek munkáját a földről, egy laptop segítségével tudjuk figyelemmel kísérni. A laptopon megjelenik, amit a robot fényképezőgépe lát, így könnyű a megfelelő fotót gyorsan beállítani és elkészíteni. A kép a leszállás után rögtön cd-re írható, és felhasználható.
Elérhetőségek
Email cím: 

Szabó Pál fényképész

Kép: 
Szabó Pál photography Igényes környezetben professzionális fotóstúdióban vállalok: - Portré - Portfolio - Modell - Glamour - Akt - Tárgy és termék fotók készítését. Valamint Az ország egész területén esküvői fotózást.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
+36205683372
Email cím: 
Email cím: 

Bagyinszki Zoltán fotográfus

Népszerű de igényes ismeretterjesztés. A magyar kultúra benne kiemelten a magyar építőművészet bemutatása. Építőművészet, történelem, szórakozás, könyvek, fotós kirándulások. Városom Gyula a Magyar Kultúra Városa, a Hild- díjas város, a Legvirágosabb Magyar település szépségeit, architektúráját, hangulatát bemutatni a világnak. A történelmi- 1000 éves Magyarország településeinek bemutatása, fontosabb műemlékeink, építészeti értékeink, tájaink propagandája ugyan innen.
Elérhetőségek
Email cím: 

Légirégészet Magyarországon

Napjaink régészetében - a digitális technika fejlődésének köszönhetően - egyre nagyobb szerepet kap a légifotózás. A lelőhelyekről különböző évszakokban készített légifotók sok esetben felfedik a föld alatt rejlő régészeti jelenségeket - árkokat, falakat, gödröket, mivel a növényzet eltérő módon fejlődik a bolygatatlan, illetve a bolygatott vagy mesterségesen alakított talajok esetében - így kirajzolja a régi korokban emberkéz által alkotott műtárgyakat - tehát magukat a régészeti objektumokat.
Elérhetőségek
Email cím: 

G-art Studio Kft.

Kép: 
Esküvők, rendezvények, családi és gyeremekfotók, iskolai tablók készítése. Családi naptár készítés. Mi is lehetne kedvesebb ajándék, mint szeretteink fényképével ékesített családi naptár , bejelölve rajta a számunkra legfontosabb napokkal. Fotóstúdiónk vállalja. hogy műtermünkben elkészítí a fényképeket.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
30/441-9067
Email cím: 

FOTOMARK

Kép: 
Kiváló állapotú eladó fotó- és videó-eszközök, budapesti megtekintéssel. Bizományi átvétel értékesítésre 5-10% utólagos jutalékkal. Információ és bemutató a weboldalon.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
(12 órától): 322-3902
Email cím: 

XPRESS GYORSFOTÓ BP.

XPRESS – GYORSFOTÓ! Budapesti kisműtermünkben CD-n azonnal elvihető nagyfelbontású személy- és tárgyfotó-sorozat készítése. Gyerekek gyorsfotózása 4 éves kortól. Üzletek, műhelyek gyorsfotózása Internethez, hirdetéshez, szórólaphoz, stb.
Elérhetőségek
Email cím: 

ESKÜVŐI FOTÓZÁS

Kép: 

Kedves Menyasszon, Vőlegény!
Bízom benne, hogy engem választanak esküvői fotósuknak! Emlékezetes képeket készítünk az ifjú párról. Megörökítjük a polgári esküvő minden pillanatát. Fotózunk a templomi esküvőn.Maradandó fotókat készítünk a vacsoráról, lakodalomról.


Részletek a weblapon.

Elérhetőségek
Telefonszám: 
06-20-9441144 - Bodai Imre
Tartalom átvétel