Marketing PR

Easy Learning Hungary Kft.

Az Easy Learning Hungary Készségfejlesztő Kft. 19 éve működik a hazai piacon, mint annak meghatározó tréningcége. A Megrendelőinktől kapott visszajelzések szerint ők a módszertani, szervezési rugalmasságot, az ember/személyközpontú szemléletet, a gyakorlati megközelítést és az alkalmazhatóságot értékelik a közös munkáink során. Ennek köszönhetően partnereink nagy részével többéves, folyamatos munkakapcsolatot tudtunk kialakítani. Cégünk egyaránt dolgozik az államigazgatási és a versenyszféra munkatársi és vezetői szintjein.
Elérhetőségek
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
1076 Budapest Rákóczi út 26.

Dxn Ganoderma

Kép: 
GANODERMA (LINGZHI) Egy csodálatos gyógynövény A kínaiak évezredek óta kiemelkedő minőségű „gyógynövényként” tekintenek a ganodermára. Ez az úgynevezett első „gyógyszer”, amely még hosszú távon történő fogyasztás esetén sem okoz semmilyen mellékhatást. Javítja az állóképességet, fokozza a szervezet öngyógyító képességét, segít abban, hogy megőrizzük egészségünket, és hosszú életet élhessünk.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06304266357
Email cím: 
Email cím: 

Vállalkozó Tanoda

Kép: 
A képzés során megtanulhatja, hogyan kell felépíteni, nap mint nap menedzselni, és tovább fejleszteni egy, vagy több internetes vállalkozást. Amennyiben még nincs online vállalkozása, akkor itt az ideje, hogy felépítsen egyet a weboldal elkészítésétől egészen a vállalkozás befuttatásáig. Olyanoknak is ajánljuk képzésünket, akik már eleve marketing "berkekben" tevékenykednek, és szeretnék tudásuk
Elérhetőségek
Telefonszám: 
30/5230695
Email cím: 
Tartalom átvétel