Gyógyászati segédeszközök

Longer Hair Styles For Teenage Boys - quince hair styles

longer+hair+styles+for+teenage+boys pubic hair styles for men pictures OKSTRING
Elérhetőségek
Telefonszám: 
bannar
Fax.szám: 
bannar
Email cím: 
Cím: 
bannar

Pro Kft.

Játék, sport, gyógyulás: Egészséges és fogyatékkal élő vízi és vízparti biztonságát, az úszás elsajátításának megkönnyítését, és a már úszni tudók edzését, a sérült, vagy fejletlen izomzat hatékony rehabilitációját célzó, különleges minőségű My Pool Pal termékcsalád. My Pool Pal lebegő dressz, gyermekbiztonság, vizisport, úszás, rehabilitáció Biztonság, sport, rehabilitáció - Pro Kft,. a My Pool Pal termékek kizárólagos kelet-európai forgalmazója
Elérhetőségek
Email cím: 

Ryn cipők és szandálok, akciós termékek

A RYN / Renovated Your Body Newly / egy világszabadalmi joggal rendelkező terápiás lábbeli melyet az 90-es években fejlesztettek ki a világ cipőgyártásának székhelyén a dél-koreai Busanban. Aki terápiás lábbelit valaha is hordott az tudja, hogy viselete merőben más a hagyományos cipőkétől.
Elérhetőségek
Email cím: 

Elsősegély felszerelés webáruház

Kép: 
A kötelező elsősegély felszerelést már az interneten is megvásárolhatja a www.mentolada-webaruhaz.hu címen elérhető Mentőláda Webáruházban! Az áruházban járművek, munkahelyek részére kötelező mentőládákból, valamint tűzoltó készülékekből rendelhet. Az elsősegélydobozok a magyar szabványoknak megfelelnek, így motorok, gépkocsik, teherautók, buszok felszereléséhez is talál megfelelő típusút. Cégek, vállalkozások, munkáltatók részére alkalmazotti létszámtól függően felszerelt elsősegélyládák normál és falra szerelhető kivitelben is megvásárolhatóak.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06-52/ 220-054
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
4220 Hajdúböszörmény Kemény János körút 20.

Gyógytricikli KFT

Kép: 

Cégünk, mozgássérült,Down kóros ,epilepsziás,értelmi sérült gyermekeknek és felnőtteknek gyárt háromkerekű mozgásfejlesztő triciklit, kiegészítő tartozékokkal együtt.

Hitel folyósítása biztosított!!!

Elérhetőségek
Telefonszám: 
Simala Zsuzsa 06-20-428-77-85

Mozgáskorlátozottak kapaszkodója

Kép: 
FÉM KAPASZKODÓK, KORLÁTOK, REHABILITÁCIÓS ESZKÖZÖK .
Biztonságos kapaszkodók mozgáskorlátozottaknak. Dönthető mosdók, magasított wc csészék, zuhanykabinok, -tálcák, karos csaptelepek, ülőkék....Rehabilitációs eszközök kedvező áron való beszerzése és házhoz szállítása a DUNÁNTÚL területén.
Információ a honlapon.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06-303179506
Email cím: 
Tartalom átvétel