Fürdőszoba berendezés

Fürdőszobacenter - Burkolat webáruház

Kép: 
Internetes burkolatáruházunk a hagyományos boltokkal szemben jóval kedvezményesebb kínálja a legnevesebb lengyel burkolat gyártók termékeit. Kínálatunkban szerepel az Opoczno, Tubadzin, Cersanit, Paradyz, Nowa Gala, Kolo, Marconi burkolatgyártók termékei. Az épület minden lakrészébe talál burkolatot kínálatunkban: konyha csempe, fürdőszoba csempe, fa hatású burkolat padlólapok de lépcsőlapok teraszburkolat is megtalálható kínálatunkban. természetesen az alap burkolatok kiegészítői mint csempedekor, listelló bordur, futó, díszcsík is szerepel minden csempe kollekcióban.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
21 252 33 10
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
1111 Budapest Webshop

Terroso Kft

Kép: 
Homlokzat vakolat leverés,szivattyúzás,kémény javítás-építés ,tető javitás,omlásveszély elháritás,ducolások beszakadt tető-eső csatorna javitás Épitőipari generálkivitelezés Víz csőrepedés, duguláselhárítás, TETŐ, javítás,ha ,csöpög, az, eresz,ÁLVÁNY,nélkül.,ALPINTECNIKA,VÍZCSŐ,repedés dugulás , lakásfelújitások, burkolási - kőműves munkák. épületek, Társasházak folyamatos karbantartása homlokzatok utólagos hőszigetelése Referenciák a www.mediterrania.hu veblapcímen.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
0620-3400358
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
2030.ÉRD,Fuvaros u 35

M.& H.2001 Kft.

Zuhanykabinok, kádak, masszázskabinok, infraszaunák, szaniteráruk, radiátorok, csempék, csaptelepek széles választékát kínáljuk. Szakszerű felvilágosítást adunk, amit sokszor barkácsáruházakban, multicégeknél lehetetlen megkapni. A minőségre törekszünk, nem csak az eladás a cél: a lehető legjobban működő megoldással akarjuk kielégíteni vevőink igényét. A garanciális ügyeket garantáltan 24 órán belül kezeljük, és soha nem bújunk ki alóla - a jó hírnév számunkra fontosabb, mint bármi más.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
36 20 252 9216
Email cím: 
Cím: 
2141 Csömör, Erzsébet utca 25

Bavimpex Kft. Vecsés

Kép: 
A Bavimpex Kft. több mint tíz éve foglalkozik Magyarországon tradicionális márvány, gránit, agglomerát és kerámia forgalmazásával, feldolgozásával. Ez idő alatt európai szín- vonalú gépeink által az egyik legnagyobb burkolólap forgalmazókká váltunk. Telepeinken a vásárlók tájékoztatása, döntésének megkönnyítése érdekében az anyagok, beépítési módok és formák ismertetése céljából bemutató termeket alakítottunk ki. Itt megtekinthető a cégünk által forgalmazott anyagok teljes választéka, melyek többnyire raktárunkból azonnal elszállíthatók, ritkább anyagok esetében megrendelhetők.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
0-29/355-500
Fax.szám: 
06-29/356-397
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
2220, Vecsés Üllői u. 1. (4-es Fő út és az Üllői u. kereszteződése)

Easy-Bid Kft. Bidé, Intim higiénia

Személyi higiéniai termékek forgalmazása. Minőség, üzembe helyezés, szolgáltatások. Cégünk az Easy-bid ® Kft. elkötelezett híve a személyi higiénia maximalizálására történő törekvésnek, mely napjainkban egyre fontosabb cél mindenki számára. Ezen cél elérése cégünk kínálatával úgy gondoljuk elérhető, mivel igyekszünk különböző árkategóriában képviseltetni magunkat a Személyi higiénia " Bidé megoldások mindenkinek " területen, de ezen törekvések semmilyen körülmények között sem mehetnek a termékek minőségének rovására!
Elérhetőségek
Telefonszám: 
+36-1-452-0777
Email cím: 
Email cím: 

Gres-Massimo Kft.

Kép: 
Csempék és padlólapok kereskedelme. De természetesen nem csak a burkolólapok, hanem a hozzá tartozó burkolási segédanyagok is megtalálhatóak. Hogy választékunkat színesebbé tegyük, üvegtéglákat, masszázskádakat, zuhanykabinokat, csaptelepeket, laminált és szalagparkettákat is ajánlunk Önnek. Választékunkat folyamatosan bővítjük a legmodernebb termékekkel.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06-1- 40-10-140
Email cím: 
Cím: 
1161 Budapest, Csömöri út 38.

Három Gábor Kft.

Kép: 

Termékek: Gőzkabinok
Csapok, csaptelepek, Mosogatótálcák, Tűzhelyek, Mosogatógépek,
Csapok, csaptelepek. Fürdőszoba bútorok. Kádak. Mosdók.
Törölközőszárítók. Zuhanytálcák, kabinok. Csapok, csaptelepek.
Mosdók. Beltéri ragasztóanyagok. Falburkolatok. Padlóburkolatok. Víz, nedvesség elleni szigetelés.
Festékek, glettanyagok. Egyéb szigetelés. Homlokzati burkoló anyagok. Vakolatrendszerek. Kültéri ragasztóanyagok.
Díszítőelemek

Elérhetőségek
Telefonszám: 
06 23 452-481
Email cím: 
Cím: 
2092.Budakeszi.Fő utca 261.
Tartalom átvétel