Hong Kong Szabóság

Kép: 
Méretes szabóságunk 1997 óta készít igényes férfiaknak és nőknek öltönyöket, kosztümöket és ingeket. Kollekciónkban világhírű olasz és angol márkákból válogathat, például: Dormeuil, Loro Piana, Charles Clayton, Georgio Vallino, Vitale Barberis Canonico, Toni Tommi, Getzner, Tiesta, Fintes, Reda és még sok egyéb.

Öltönyszöveteink kíváló minőségű Super 100-tól 180-ig terjedő fonalszámúak, míg ingeket 200-as finomságú szövetből is készítünk. Merinógyapjú, pamutszövet, vászon, tiszta kasmírszövet (pashmina), angóraszövet, selyem, ausztrál gyapjú, ez mind megtalálható nálunk, attól függően választhat, hogy alkalmi vagy utcai viseletre van szüksége.

Minden öltönyt és inget a kidolgozottságra való nagy odafigyeléssel, gyakran időigényes, kézműves technikával, magasan képzett szabók varrnak meg körülbelül 4 héten belül Hong Kongban. Amennyiben nem találja meg azt, amit keres kérjük juttassa el hozzánk kérését szóban vagy fényképes levél formájában és mi megvalósítjuk azt. Előzetes időpontegyeztetés alapján tartunk csak nyitva!

Igény esetén otthonában vagy irodájában személyesen meglátogatjuk, megmutatjuk szövetmintáinkat és levesszük méreteit.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
+36703817771
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
1052 Budapest, Apáczai Cs. J. 4, Marriott Hotel